Laserfiche WebLink
04/13/2000 08:00 83154080 <br /> SAN JOAQUIN{COUNTY PAGE 02 <br /> California .Environ ental Protection Agency 11 5 State of CalifornJames M.$crock,$ccreron,forE virmew(jiPrrue('irun L!L�� <br /> QCtC W11SOA,Govrrnor <br /> DEPARTMENT OF PESTICIDE REGULATION �� 'g <br /> lames W.Wells,Director AGR. COMM. — STO/CK 'j1i - <br /> ENF 95026 �) <br /> 1020 N St eet, Room 300 <br /> Sacramentc , California 95814-5624 <br /> April 25, 1995 <br /> T0: County Agricultural Commissioners <br /> SUBJECT: Oils Used as Diluents <br /> The Depart ent of Pesticide Regulation has been asked if section <br /> 6895 , Title 3 of the California Code of Regulations (CCR) <br /> prohibits Lhe use of certain oils as diluents . Some pesticides <br /> have labelling that allow diesel fuel, No. 1 and No. 2 fuel oils, <br /> kerosene, and other oils to be used as diluents. <br /> Section 683S, 'Title 3 CCR pertains only to weed oils, as defined <br /> in sectiozl 6000 , Title 3 CCR. The oils described above do not <br /> fall within this definition. The specific label directions <br /> regarding the use of oils as diluents must be explicitly <br /> followed. <br /> If you have any questions concerning information presented in <br /> this letter, please contact your Senior Pesticide Use Specialist . <br /> sincerely, <br /> Charles M. Andrews, chief <br /> Pesticide Enforcement Branch <br /> (916) 445--3920 ECEI`TE <br /> AMG:st R <br /> MAY 0 3 1995 <br /> $AIV JURYul" t.vul'" <br /> W.ELQEM&—VM <br /> Iib, <br /> Pnn«.ya wR v.epftW <br />